Monthly Archives: december 2015

Home 2015december
taximeter-bct

Maximumtarieven taxi voor 2016 bekend

Comments off

Per 1 januari 2016 worden de maximumtarieven taxi geïndexeerd met de samengestelde OV index van 0,69%.
Wilt u uw Cabman BCT voorzien van deze nieuwe tarieven, dan kunt u deze eenvoudig aanvragen via ons aanvraagformulier.

Taxitarief

Het maximale starttarief voor taxi’s wordt verhoogd van €2,95 naar €2,97. Het kilometertarief gaat van €2,17 naar €2,18. Het wachttarief van 36 cent per minuut blijft gelijk.

Bustarief

Voor de taxibussen wordt het maximale starttarief verhoogd van €6,00 naar €6,04. Het kilometertarief gaat van €2,73 naar €2,75. Het wachttarief van 41 cent per minuut blijft gelijk.

Wachttarief

De chauffeur kan een hoger wachttarief dan het metertarief in rekening brengen als dat is afgesproken vóór aanvang van de taxirit. Het maximale wachttarief is verhoogd van €40,65 naar €40,93 per uur.


Nieuwe tarieven op uw BCT

De nieuwe taximeter tarieven kunt u eenvoudig aanvragen via het aanvraagformulier. Om nieuwe taximeter tarieven aan te vragen dient u te beschikken over een Zendesk account.

U heeft ook de mogelijkheid om de nieuwe tarieven aan te vragen bij uw inbouwstation. Neem in dat geval contact op met uw inbouwstation voor de mogelijkheden.

_MG_4215

Rittenstaat en configuratie over-the-air

Comments off

Wij bieden vanaf heden de mogelijkheid om zowel uw rittenstaat als uw configuratie over-the-air te versturen met uw Cabman BCT. Het één voor één uitlezen van de BCT met een USB-stick is hiermee verleden tijd. Het exporteren van de wettelijk verplichte .XML bestanden en het aanpassen van de configuratie van uw BCT wordt hiermee volledig geautomatiseerd.

BCT Export

BCT Export zorgt ervoor dat u niet langer met een USB-stick de verplichte XML-bestanden hoeft te exporteren uit de BCT. Met BCT Export worden deze bestanden automatisch dagelijks geëxporteerd en opgeslagen op uw PC. Hiermee wordt alles geautomatiseerd én voldoet u aan de wetgeving.

BCT Config

Met BCT Config is het voor u eenvoudig om een configuratie-aanpassing door te voeren op uw gehele wagenpark. U kunt uw verzoek voor een configuratie aanpassing eenvoudig indienen via onze helpdesk en wij zorgen er vervolgens voor dat uw voertuigen worden voorzien van de nieuwe update.

Meer informatie?

Meer informatie over BCT Export en BCT Config? Neem contact op!

Cabman-17

Ontvang korting op uw SLA

Comments off

Omdat wij van veel ondernemers hebben vernomen dat zij het liefst vooraf weten wat zij aan kosten kunnen verwachten willen we nogmaals onze Service Level Agreement (SLA) onder de aandacht brengen. Dit voorkomt in de toekomst verassingen van hoge reparatiekosten. Een reparatie en vervanging van bijvoorbeeld uw BCT kost € 250,- excl. BTW, voorrijkosten en arbeidsloon.

Wat is een SLA?

Een SLA geeft u de mogelijkheid om tegen een vast bedrag per maand de reparatiekosten af te dekken. Tevens wordt de garantietermijn op de hardware hiermee verlengd tot 5 jaar na leveringsdatum. Ook wordt er een standaard oplostijd voor eventuele storingen in afgesproken en betaalt u geen voorrijkosten.

Wat zijn de voordelen?

• 5 jaar garantie op al uw Cabman apparatuur
• Uw storingen altijd snel opgelost
• Geen reparatiekosten bij defecte apparatuur
• U betaald een vast bedrag per maand
• SLA op uw bestaande apparatuur is tijdelijk mogelijk
• Geen arbeidsloon en voorrijkosten

Aanbieding

SLA Standaard: € 9,95 per maand*

In de standaard SLA is de volgende apparatuur opgenomen:
Cabman BCT, Taximeter en Printer

SLA Uitgebreid: € 12,95 per maand*

In de uitgebreide SLA is de volgende apparatuur opgenomen:
Cabman BCT, Taximeter, Printer, GPRS-Modem, Audio-Modem

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de SLA of heeft u andere vragen, neem dan contact op met Cabman Installatie & Service per mail via installatie@cabman-is.nl of telefonisch via 013-4609288

 

*Bovenstaande prijzen zijn per voertuig en excl. BTW en RDW/NMI leges.
Deze aanbieding is geldig t/m 8 januari 2016.