Cabman BCT 2.3 is beschikbaar!

Update uw BCT vóór 20-3-2020. Bekijk de infopagina of de release notes

Cabman BCT

U wilt slim voldoen aan de strenge richtlijnen van de overheid.
Uw chauffeurs willen eenvoud en gebruiksgemak.
Wij bieden meer met Cabman BCT.

De papieren rittenstaat is verleden tijd. De doelstellingen voor de overheid: terugdringen van fraude en oneerlijke concurrentie, minder papierwerk en minder toezichtlast. Onze doelstellingen bij de ontwikkeling van de Cabman BCT: ruimschoots voldoen aan de richtlijnen, maar vooral zorgen voor een compacte boordcomputer taxi die naadloos aansluit op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Met uiteraard een gebruiksvriendelijke bediening en een mooi design.

Dankzij de vele standaard functionaliteiten is Cabman BCT geschikt voor groepsvervoer, tto’s en zelfstandige chauffeurs.

Overzichtelijke full-screen taximeter

De Cabman BCT beschikt over een taximeter die geschikt is voor meerdere tariefsystemen waaronder het dubbeltariefsysteem dat verplicht is gesteld in Nederland.

Ritopdrachten verzenden en ontvangen

Maximale controle voor uw centralist, uw chauffeurs in alle rust op weg en alle ritten conform wetgeving geregistreerd.

Cabman BCT bevat een speciaal rittenscherm met een overzicht van alle ritopdrachten en pauzes. Iedere instap en uitstap wordt los gedefinieerd. Vanaf de centrale kan de ritvolgorde worden bepaald. De centralist kan ook ritten toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Bij iedere rit kunnen indicaties worden toegevoegd. Hiermee kunt u zien of de rit op de taximeter verreden moet worden, of er een rolstoel of rollator meegaat, etc. Tevens kan men ritten loosmelden.

Centrale Functie van de Cabman BCT

Vanuit Cabman BCT kan de chauffeur diverse berichten en notificaties naar de centrale sturen. Alle mogelijkheden in de boordcomputer taxi zijn overzichtelijk gerangschikt in één scherm. De centralist krijgt de berichten van de chauffeurs keurig geordend binnen, zodat hij zijn aansturende taken optimaal kan vervullen.

Communicatie

Logboek van inkomende en uitgaande berichten in één scherm (o.a. tekstberichten, spraakaanvragen en telefonie).

Multi-centrale

De chauffeur heeft de mogelijkheid om op meerdere centrales in te loggen. Bij aanvang van de dienst selecteert de chauffeur de juiste centrale.

Activiteiten

Pauze, tanken, onbeladen ritten, enz. De chauffeur kan verschillende activiteiten starten en stoppen. De centrale kan deze activiteiten ook naar de BCT sturen.

Tekstbericht verzenden

De chauffeur kan een voorgedefinieerd bericht versturen, of zelf een tekst ingeven.

Betalingen

De chauffeur kan kortingen, toeslagen en fooi toevoegen in het betaalscherm. Alle bedragen worden teruggekoppeld naar de centrale.

Rittenscherm

Het ontvangen van ritopdrachten, registreren en terugkoppelen van in- en uitstaptijden en loosmeldingen. Iedere in- en uitstap staat los gedefinieerd.

Geïntegreerde telefoon module

De Cabman BCT beschikt over een geïntegreerde telefoonmodule. U kunt deze zo configureren dat chauffeurs alleen bepaalde nummers kunnen bellen, of dat men alleen gesprekken kan ontvangen. Ook kan uiteraard de gehele telefoon geactiveerd worden.

In het standaard scherm staan een aantal snelkeuzenummers, zoals van uw bedrijf, 112 etc. In het adresboek staan door u voorgeprogrammeerde nummers. U kunt ook een nummer ingeven middels een numeriek toetsenbord.

U kunt de telefoonmodule ook gebruiken als terugbelservice voor uw klanten. De chauffeur kan met één simpele knop in het rittenscherm de klant zelf bellen.

Makkelijk te koppelen aan een printer

De boordcomputer taxi is eenvoudig te koppelen aan een printer inclusief magneetkaartlezer.
U kunt dus ook regiotaxi ritten starten en stoppen na ingave van een klantkaart.

Beveiligde betalingen

U kunt de boordcomputer taxi koppelen aan een mobiele betaalterminal (bijvoorbeeld CCV of Mypos). Uw klanten kunnen op deze manier betalen met alle pinpassen en creditcards. Iedere betaling is gegarandeerd beveiligd.

De betaling wordt gevalideerd en er wordt een bevestiging verstuurd naar de BCT. Na het afhandelen van de rit worden alle gegevens teruggekoppeld aan de centrale.

Connectiviteit middels GPRS

De communicatie van de Cabman BCT kan lopen via het GPRS netwerk.

Bij de module datacommunicatie ontvangt u een extra modem die u kunt aansluiten op de boordcomputer taxi. De Cabman BCT is middels het GPRS netwerk te koppelen aan alle bestaande centrale softwarepakketten.

Uitgebreide rijstijlanalyse met Cabman ECO

Met Cabman ECO voor de BCT bespaart u niet alleen op brandstof en onderhoud maar krijgt u een uitgebreide analyse van het rijgedrag van uw chauffeurs. Alle data wordt verzameld door de BCT en wordt teruggekoppeld naar een online portal.

Lees meer

Cabman BCT 2.3 is beschikbaar!

Update uw BCT vóór 20-3-2020. Bekijk de infopagina of de release notes