Taxi Expo op 22 september in Houten

Home NieuwsTaxi Expo op 22 september in Houten
DSC_1761

Taxi Expo op 22 september in Houten

Comments off

Kom langs op de Taxi Expo op 22 september in Houten!

22 september staan wij op de Taxi Expo in Houten. Hier laten wij o.a. de vernieuwde boekings-app zien en krijgt u een preview van Cabman ECO voor uw BCT. Ook bieden we deze dag twee workshops aan over onze groepsvervoermodule in combinatie met Cabman Centrale en Cabman Online.
U kunt ons vinden bij stand B009 (Hal 1A).

 

Onze vernieuwde boekings-app

Onze vernieuwde boekings-app is eenvoudig in te zetten om de opstapmarkt te bedienen als particuliere boekings-app of om uw diensten fysiek aan te bieden bij hotels, restaurants en overige bedrijven/instellingen. De boekings-app is geheel te personaliseren, zodat u uw eigen boekings-app kunt lanceren.

 

Uitgebreide rijstijlanalyse met Cabman ECO

Met Cabman ECO voor uw BCT bespaart u niet alleen op brandstof en onderhoud, maar krijgt u ook een uitgebreide analyse van het rijgedrag van uw chauffeurs. Alle data wordt verzameld door de BCT en wordt teruggekoppeld naar het online portal.

 

Workshop Groepsvervoer

U kunt op de Taxi Expo onze workshop over onze groepsvervoer-oplossing bijwonen. Wij zullen u laten zien wat de mogelijkheden zijn met Cabman Centrale en Cabman Online i.c.m. onze mobiele apps. Wij geven deze workshop om 11.00 uur en om 15.00 uur in workshopruimte Dome.

Voor meer informatie over de Taxi-Expo kijkt u op www.taxi-expo.nl