Taxi Expo 2016

Home NieuwsTaxi Expo 2016
DSC_1761

Taxi Expo 2016

Comments off

logo-2016-1

Op 12 en 13 oktober staan wij op de Taxi Expo 2016 in Houten. Op deze Taxi Expo kunt u natuurlijk onze nieuwe producten en oplossingen bekijken: zo laten wij u kennis maken met MobiliteitsNET, onze nieuwe online portal met tal van mogelijkheden. Verder laten wij u nog meer nieuwe oplossingen zien zoals de automatische planner voor MobiliteitsNET, verschillende mobiele apps, de vernieuwde Cabman Kiosk en een PIN-oplossing voor de Cabman BCT.

U kunt ons vinden bij stand B104. Voor meer informatie kijkt u op www.taxi-expo.nl

MobiliteitsNET / Automatisch plannen

Met MobiliteitsNET voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze producten en diensten. Ons online portaal biedt inzicht en overzicht voor zowel diverse typen medewerkers binnen taxibedrijven, als voor bedrijven die veelvuldig gebruik maken van externe vervoerders.

Verder geven wij u een voerproefje van onze automatische planner voor MobiliteitsNET. Onze automatische planner neemt u werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is. Een intelligent systeem, klaar voor de toekomst!

Mobiliteitsnet

PIN-oplossing voor uw Cabman BCT

Uw klanten kunnen met de MyPOS betaalterminal betalen met alle pinpassen en creditcards. Iedere betaling is gegarandeerd veilig. De betaalterminal is via GPRS direct gekoppeld aan uw Cabman BCT; de betaling wordt gevalideerd op de BCT en teruggekoppeld aan de centrale.

mn-boekingen

Breid uit met onze mobiele apps

Haal nog meer uit MobiliteitsNET met onze mobiele apps. Breng eenvoud in de behoeftes van ondernemers, werknemers, opdrachtgevers en klanten binnen de taxibranche.