Lanceer uw eigen Boekings app!

Home NieuwsLanceer uw eigen Boekings app!
boekingen

Lanceer uw eigen Boekings app!

Comments off

Maak kennis met de vernieuwde Boekings app van Cabman. Dit eenvoudige systeem sluit naadloos aan op Cabman Centrale en Cabman Online en is een toevoeging aan het bestaande online boekingsformulier. Ook is de app te koppelen aan andere planning software.

Eenvoudig ritten boeken

Deze app is eenvoudig in te zetten om de opstapmarkt te bedienen als particuliere boekings app. Particulieren downloaden uw eigen gepersonaliseerde boekings app in één van de App Stores.

Toegankelijk voor uw opdrachtgevers

U kunt uw diensten fysiek aanbieden bij hotels, restaurants en overige bedrijven/instellingen door bijvoorbeeld de app op een vaste locatie te plaatsen. De statussen van alle boekingen zijn eenvoudig te bekijken in één overzicht.

Personaliseer de app

De nieuwe Boekings app wordt geheel voor u op maat gemaakt. U kunt uw eigen logo en kleurstelling bepalen, zodat de app geheel aansluit bij uw bedrijf en herkenbaar is voor uw klanten.

Beschikbaarheid

De Boekings app is beschikbaar vanaf augustus 2015 voor iOS en Android en wordt optimaal weergegeven op zowel een telefoon als een tablet. Kiest u voor een gepersonaliseerde app, krijgt u uw eigen mobiele app in de App Store.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de nieuwe Boekings app, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail via sales@cabman.nl of per telefoon via 013-460 92 80.