Kom langs op de Taxi Expo 2017

Home NieuwsKom langs op de Taxi Expo 2017
675A6160

Kom langs op de Taxi Expo 2017

Comments off

Logo-Taxi-Expo-2017-POS-1

 

Op donderdag 12 oktober staan wij op de Taxi Expo 2017 in Houten. Op deze Taxi Expo kunt u natuurlijk onze producten en oplossingen bekijken: zo laten wij u de nieuwe ontwikkelingen zien in MobiliteitsNET, onze online-omgeving met tal van mogelijkheden. Verder laten wij u nog meer oplossingen zien zoals de automatische planner voor MobiliteitsNET, verschillende mobiele apps, en een PIN-oplossing voor de Cabman BCT. Ook demonstreren we ons nieuwe product Cabman ECO.

U kunt ons vinden bij stand 4.201. Voor meer informatie kijkt u op www.taxi-expo.nl

eco-leaf11

Bespaar op brandstof met Cabman ECO

Cabman ECO is ontwikkeld om inzicht te krijgen in het brandstofverbruik van de voertuigen die u bestuurt. Ook wordt uw rijgedrag gemonitord met de Cabman BCT. Er wordt hierbij gekeken naar het toerental, hard remmen, langdurig stationair draaien en de snelheid in bochten. U krijgt aan het einde van uw dienst een cijfer per onderdeel. Al deze cijfers kunt u vervolgens terugvinden in de online-omgeving MobiliteitsNET

MobiliteitsNET / Automatisch plannen

Met MobiliteitsNET voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze producten en diensten. Ons online portaal biedt inzicht en overzicht voor zowel diverse typen medewerkers binnen taxibedrijven, als voor bedrijven die veelvuldig gebruik maken van externe vervoerders.

Verder geven wij u een voerproefje van onze automatische planner voor MobiliteitsNET. Onze automatische planner neemt u werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is. Een intelligent systeem, klaar voor de toekomst!

Mobiliteitsnet

PIN-oplossing voor uw Cabman BCT

Uw klanten kunnen met de MyPOS betaalterminal betalen met alle pinpassen en creditcards. Iedere betaling is gegarandeerd veilig. De betaalterminal is via GPRS direct gekoppeld aan uw Cabman BCT; de betaling wordt gevalideerd op de BCT en teruggekoppeld aan de centrale.